Suklaafondue on helppo ja herkullinen jälkiruoka.
Jokaiselta löytyy omasta takaa välineet valmistamiseen ja tarjoiluun. Fondueta varten ei välttämättä tarvita erillistä Fondue-pataa tai vastaavaa. Voit myös laittaa fonduen tarjolle ihan tavallisessa kulhossa.
Valmistukseen tarvitset:
250 grammaa suklaata (Fazerin sininen maitosuklaa tai Maraboun maitosuklaa)
1 dl kuohukermaa
Valmistusohje:
1.
Asettele ensin tarjolle dipattavat mansikat, vaahtokarkit, vadelmat ja mitä ikinä haluatkaan tarjoilla (omenat, banaani, kiwihedelmä, persikka, ananas....)
2.
Paloittele suklaa kulhoon.
3.
Laita kerma kattilaan ja kuumenna HITAASTI.
4.
Lisää suklaapaloja kuumaan kermaan ja sekoittele seos tasaiseksi.
5.
Kaada suklaasekoitus kulhoon tai fondue-pataan.
Nam. Valmista on.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti